Vaste airconditioning systemen voor een eerlijke prijs

Lucht/lucht warmtepompen

Al onze Daikin producten worden geleverd door Daikin Nederland, dat betekend ook Nederlandse service ondersteuning en Nederlandse garantie (Vraag altijd of dit het geval is indien u dit verwacht)!

Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die uw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.

Voor elk type woning
Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, een Daikin airconditioningsysteem is een logische oplossing voor het koelen én verwarmen van uw woning. Onze lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude traditionele systemen te vervangen. De flexibele oplossingen zijn toepasbaar in alle ruimtes en met energielabels A+++ een goede keuze voor energiezuinige woningen.

Altijd alles onder controle met de optionele online controller
Download de Daikin Online Controller app voor onze verwarmingssystemen, verbind uw systeem met wifi en regel uw binnenklimaat waar u ook bent, vanaf uw tablet of smartphone. Zo eenvoudig is het.
Verbind uw systeem met wifi en download de app waarmee u de thermostaat wijzigt, temperatuurschema's instelt, uw energieverbruik bewaakt en een eigen planning maakt op basis van "If this, then that". De Daikin Online controller is compatibel met onze Split-range airconditioning- en Altherma verwarmingssystemen. Ideaal voor optimale klimaatbeheersing en comfort, het hele jaar door. Meer info vind u op deze site van Daikin.

Maakt gebruik van hernieuwbare energie
Onze lucht/lucht warmtepompen maken voor 80% gebruik van de hernieuwbare energiebron lucht en 20% van traditionele energiebronnen. Ze verwarmen en koelen uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energierendement op de markt.

Bluevolution technologie voor een lagere CO2-uitstoot: lucht/lucht warmtepomp met het milieuvriendelijke koudemiddel R-32

Wandmodellen;
Ururu Sarara
Unieke alleskunner: koelen, verwarmen, ontvochtiging/bevochtiging, ventilatie en luchtreiniging met een hoog rendement
Wandmodel - Energielabel A+++
Beschikbaar met Bluevolution technologie

Daikin Emura 
Internationaal bekroond om zijn design
iF Award en reddot Award
Voor verwarmen, koelen en luchtreiniging
Wandmodel - Energielabel A+++
Beschikbaar met Bluevolution technologie

FTXM-M
Voor verwarmen, koelen en luchtreiniging
Wandmodel - Energielabel A+++
Ontworpen in Europa voor Europa
Beschikbaar met Bluevolution technologi

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »