Daikin Altherma " All in One"vloermodel 8 kW 230 liter boiler

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-10

De geavanceerde technologie van Daikin Altherma levert aanzienlijke besparingen én een comfortabele kamertemperatuur op. Hoe? Door het vermogen aan te passen aan de vereisten, door energiezuinige componenten te gebruiken en door de prestatie te beheren met behulp van intelligente bedieningselementen. Het Daikin Altherma-systeem is voorzien van gesofisticeerde bedieningselementen met functies zoals geavanceerd energiebeheer. Toch is het grote beeldscherm ontworpen met oog voor de gebruiker, u zult merken dat hij eenvoudig te begrijpen en te bedienen is.

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

  • Daikin Altherma LT 8 kW Vloermodel 260 liter boiler
  • Wanneer u  kiest om dit te laten installeren dan is dit op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:
    • Inlaatcombinatie
    • Vul-aftapkraan
    • Expansievat
    • Leiding- en aansluitmateriaal

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. 

Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden.

De vermelde vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en 7 graden Celsius buitentemperatuur.

De subsidie bedraagt €2000,00 is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag kan door ons verzorgd worden op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »