Daikin Altherma HT vloermodel 16 kW

€10.325,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-10

De geavanceerde technologie van Daikin Altherma levert aanzienlijke besparingen én een comfortabele kamertemperatuur op. Hoe? Door het vermogen aan te passen aan de vereisten, door energiezuinige componenten te gebruiken en door de prestatie te beheren met behulp van intelligente bedieningselementen. Het Daikin Altherma-systeem is voorzien van verfijnde bedieningselementen met functies zoals geavanceerd energiebeheer. Toch is het grote beeldscherm ontworpen met oog voor de gebruiker, u zult merken dat hij eenvoudig te begrijpen en te bedienen is.

De ideale oplossing voor renovaties waar een nieuw HT verwarmingssysteem nodig is:

 • wat kan worden aangesloten op uw bestaande leidingwerk en radiatoren
 • wat een bestaande traditionele cv-ketel kan vervangen,
 • wat voor verwarming en warm tapwater in huis kan zorgen.

Het Daikin Altherma HT verwarmingssysteem beschikt over een buitendeel met hoog seizoen rendement.
In dit systeem verzorgd de Daikin Altherma HT warmtepomp de verwarming in uw woning. Deze warmtepomp functioneert tot een buitentemperatuur van -20°C en is tevens voorzien van een geïntegreerde elektrische naverwarming in geval van eventuele storingen en extreem lage buitentemperaturen.
Daikin Altherma gebruikt een natuurlijke energiebron, namelijk de buitenlucht. Het buitendeel onttrekt energie aan de buitenlucht en verhoogt deze tot een temperatuur die geschikt is voor verdere verwarming in het binnendeel, de hydrobox. Deze energie wordt via koude middelleidingen naar de hydrobox geleid. Het compacte buitendeel is eenvoudig te monteren, zonder boor- en graafwerkzaamheden, en daardoor geschikt voor vrijwel alle typen woningen. Het is beschikbaar in diverse capaciteiten. Voor de warm water voorziening wordt een separate boiler geplaatst met een inhoud van 200/300 liter welke wordt opgesteld op of naast de warmtepomp.

De vermelde prijs betreft de volgende levering en werkzaamheden:

 • Daikin Altherma HT 14 kW vloermodel 400 V
 • Wanneer u  kiest om dit te laten installeren dan is dit op basis van onderstaande voorwaarden inclusief de volgende aansluitmaterialen:
  • Inlaatcombinatie
  • Vul-aftapkraan
  • Expansievat
  • Leiding- en aansluitmateriaal

De standaard montagekosten van een warmtepomp zijn gebaseerd op een standaard plaatsing waarbij water, riolering, cv-leidingen en elektra zich binnen 1,0 meter van de te plaatsen warmtepomp bevinden. De koelleiding tussen het binnen- en buitendeel dient direct door de wand of het dak gevoerd te kunnen worden met een maximale lengte van 5 meter. Aanvullende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbegrepen. Naar aanleiding van een bezoek ter plaatse zullen wij een definitieve opgave van de installatiekosten verzorgen. 

Vermelde prijzen zijn vrijblijvend en zijn onderhevig aan prijswijzigingen, opbrengsten zijn gemiddelden.

De subsidie bedraagt €2450,00 en is gebaseerd op de bij ons bekende informatie en afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget. Het afhandelen van de subsidieaanvraag kan door ons verzorgd worden op basis van een door ons te verstrekken en door u in te vullen machtigingsformulier. Met betrekking tot het verkrijgen van deze subsidies kunnen wij geen garanties geven. Voor meer informatie kijkt u op www.rvo.nl/isde

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »