Elektrische doorstromer voor tapwater

Warm water is een vanzelfsprekendheid in ieder huishouden. De warmwater-doorstromers van Masterwatt voorzien in deze behoefte, op een zeer energiezuinige manier, zonder gebruik van een gasaansluiting.

De elektrische doorstromers van Masterwatt hebben vele voordelen ten opzichte van andere warmwatertoestellen. De toestellen hebben geen warm water voorraad en alle warmte van de elektrische elementen wordt volledig aan het water afgegeven. Het gevolg is dat het rendement van de doorstroomverwarmer hoger is dan van ieder ander soort warmwatertoestel. Bij de elektronisch gestuurde uitvoeringen met vermogensinstelling en uitgebreid display, is het meer dan 98%.
De temperatuurvariaties van het water zijn hier te verwaarlozen en er stroomt nooit onbedoeld warmer water uit dan is ingesteld.De toestellen klein van omvang en fraai in design. Ze zijn in verschillende vermogens en voor verschillende toepassingen te verkrijgen, voorzien van analoge of digitale bediening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »