Elektrische vloerverwarming

Topfloor Complete
Elektrische vloerverwarming set

De vloerverwarmingssystemen van Masterwatt zijn eenvoudig te installeren, makkelijk in gebruik en zeer betaalbaar. De systemen zijn zowel toepasbaar in nieuwbouw- als in renovatieprojecten, en hebben een hoge mate van energiezuinigheid, wanneer ze gecombineerd worden met een thermostaat. De verwarmingselementen worden direct onder de vloerafwerking aangebracht voor het beste directe verwarmingsresultaat. Met een breedte van 50 centimeter en een vermogen van 160W per vierkante meter, bieden de matten de mogelijkheid een complete ruimte te verwarmen, of slechts een gedeelte ervan. Zo kan een gedeelte voor een bad verwarmd worden, of een werkplek in een kantoorruimte. Onze systemen zijn vrij van onderhoud, eenvoudig te monteren en eenvoudig in bediening.

De matten zijn zeer dun en zeer geschikt voor iedere toepassing. Ze kunnen bij nagenoeg ieder type vloerafwerking toegepast worden, zodat een comfortabele en gelijkmatige verwarming van de vloer plaatsvindt. Niet alleen bij vloerbedekking, maar ook bij PVC-vloeren, kurkvloeren, vloertegelwerk, parket of natuursteen vloeren.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »