Verzenden & retourneren

Regels retourneren en garantie 
Uw heeft 14 dagen om het product retour te sturen. U kunt het product naar ons retour laten sturen en wij storten dan het geld naar u terug. Het is echter van groot belang dat wij duidelijk weten van wie de retour afkomstig is. Vandaar dat u automatisch een retourformulier van ons ontvangt per mail .
 
Verzendkosten bij retour producten
Bij een goedgekeurd retour product vergoeden wij uw aankoop bedrag inclusief de verzendkosten. Wij vergoeden echter niet de kosten die u maakt bij het retour sturen van het product.
Ruilen en retourneren afhandeling 
Wij begrijpen dat u uw nieuwe product of geld zo snel mogelijk terug wilt. Daarom doen wij er alles aan het retour proces binnen 14 dagen(het streven is 5 werkdagen) te voltooien. Zodra wij uw product retour hebben ontvangen, controleren wij het product. U ontvangt dan altijd van ons een bericht. Als alles in orde is, storten wij het betaalde bedrag terug op uw rekening of sturen we direct een vervangend product naar u op.
 
Uitzonderingen op retour
Hoewel wij proberen om zo coulant mogelijk te zijn in de retouren zijn er gevallen waarin wij ons het recht voorbehouden om een retour te weigeren. Dit geld voor:
- Gebruiksartikelen waarvan de verpakking is geopend (zoals batterijen, voedingssupplementen, mondstukjes, etc.) 
- Producten (inclusief verpakkingen) die duidelijke gebruikerssporen hebben of beschadigd zijn.
- Producten die incompleet retour worden gestuurd.
 
Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij een jaar garantie. Indien u een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft besteld, kunt u altijd contact met ons opnemen. Valt uw product nog in de garantieperiode, dan doen we er alles aan om het probleem voor u op te lossen! Valt uw product buiten de garantie periode? Dan is het een optie om het te laten repareren door onze reparatie service. Hiervoor worden alleen onze kosten aan u doorbelast.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »