Daikin Altherma "all in one" warmtepomp LT en LT wandmodel

Ideaal voor nieuwbouwprojecten

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. Onze lucht/water warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Hernieuwbare energiebronnen

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

  • Maakt gebruik van 75% hernieuwbare energie uit de lucht en 25% van traditionele energiebronnen
  • Heeft energierendementslabel A++ voor ruimteverwarming
  • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Altijd alles onder controle

Download de Daikin Online Controller app voor onze verwarmingssystemen, verbind uw systeem met wifi en regel uw binnenklimaat waar u ook bent, vanaf uw tablet of smartphone. Zo eenvoudig is het.

Verbind uw systeem met wifi en download de app waarmee u de thermostaat wijzigt, temperatuurschema's instelt, uw energieverbruik bewaakt en een eigen planning maakt op basis van "If this, then that". De Daikin Online controller is compatibel met onze Split-range airconditioning- en Altherma verwarmingssystemen. Ideaal voor optimale klimaatbeheersing en comfort, het hele jaar door. Meer info vind u op deze site van Daikin.

Combineerbaar met verschillende verwarmingssystemen
De Daikin Altherma lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn combineerbaar met verschillende verwarmings- en koelsystemen. Op die manier kiest u de ideale oplossing voor uw behoefte of toepassing.

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »